Review: Geldpomp (Juri Muileboom)

Deze week kregen we weer een PayPro partnermailing binnen met een uitdagend product. Geld verdienen als water met maar een paar minuten werk per week!. We voelen ons bijna weer 10 jaar en kijkend naar Tony Little’s Ab Master programma op Tell Sell, maar in dit geval gaat het over geld verdienen en de methode is net als de naam enorm simpel. Geldpomp. Als we de naam moeten geloven is het heel makkelijk om gewoon geld tevoorschijn te pompen. Uiteraard is de salespage net als de partnermailing van PayPro behoorlijk aan de tell-sell kant, maar daarover meer in deze review.

De verkoper(s)
De verkoper van Geldpomp is Juri Muileboom die we al kennen van meer van deze Tell-sell snel geld verdienmethodes zoals Facebook geheimen. We zien dat hij opereert vanuit een bij de KVK geregistreerd bedrijf INET in Heerhugowaard. Als we wat verder zoeken vinden we ook een vermakelijk Linkedin profiel waarbij Juri zich als SEO en marketing expert neerzet met diploma’s als De Internet Marketing Universiteit en het SEO gilde, waarbij dat laatste niet in Google naar boven komt als we op SEO gilde zoeken. Erg merkwaardig allemaal, want van een SEO gilde verwacht je dat ze goed zijn in SEO. Onze “Do not trust” radar begint al te piepen.
Juri heeft zijn salesvideo door een vrouw laten maken, zodat hij precies goed aansluit bij zijn doelgroep. De huisvrouw die zich kapot verveelt nu de kindertjes weer naar school zijn en ook wel een klein zakcentje in de vorm van een volledig modaal inkomen willen verdienen.

Juri Muileboom

Juri Muileboom

Wat claimt de verkoper?
De verkoper Juri zet een vrouwenstem op tijdens de salesvideo en er wordt veel in geblaat zoals een huisvrouwtje die je precies laat zien hoe makkelijk het allemaal is. Dit is volledig gerelateerd aan zijn doelgroep. De thuiszittende huismoeder. Makkelijk geld verdienen door foto’s te maken met je mobiele telefoon en het is natuurlijk geen methode van een guru die je zijn internet marketing super snel rijk methode laat zien *kuch*. Deze huisvrouw laat je uiteraard zien dat je niet meer hoeft te werken en alle uitersten worden je verteld waaraan jij jezelf kunt herkennen en kan zien dat de methode van Juri juist de perfecte methode voor jou is ;). Natuurlijk heeft Juri als Het huisvrouwtje dat je vanuit haar luie stoel foto’s schiet en 1 uur per dag werkt met deze foto’s het niet over onrealistische bedragen. Je kunt gewoon even 43.000 euro verdienen per jaar en je hoeft er niet technisch voor te zijn. Easy peasy.

Wat krijg je?
Het product Geldpomp is een methode die uit gaat van Stockfoto’s. Stockfoto’s zijn foto’s die geupload worden op grote websites zoals istockphoto en voor elke download krijgt de uploader een klein bedrag. De foto’s worden verkocht aan tijdschriften die de keuze maken om rechten vrije foto’s te kopen via deze stock websites. De kosten zijn lager en de keuze ie vaak groter dan iemand het veld in te sturen om een foto of een aantal foto’s te schieten. Veel stockfoto’s uploaden is dus een grotere kans om geld te verdienen en de stockfoto’s blijven gewoon online staan. Als je goed bezig bent en als je foto’s worden vaak gedownload, dan kun je hier een aardig zakcentje mee verdienen. Zoals je misschien opvalt staat er in de voorgaande zin twee keer het woord ALS. (geen ice bucket ALS challenge). In de praktijk is het lastig om je foto’s geaccepteerd te krijgen op deze stockfoto websites. De kwaliteit van de meeste foto’s moet hoog zijn, dus de belichting moet goed zijn en ook het onderwerp moet interessant zijn. Over het algemeen wordt 80% van de ingestuurde foto’s door professionals afgekeurd. Denk er dan maar eens aan hoe groot de kans is dat jouw foto’s die jij met je telefoon schiet wel goedgekeurd worden. Als de foto’s dan al goedgekeurd zijn, dan moeten ze nog gedownload worden. Geen downloads betekent geen verdiensten. We hebben een check gedaan naar populaire foto’s (en de gouden tip uit Geldpomp bestaat uit: probeer goed scorende foto’s na te maken). Er zijn werkelijk honderden foto’s die lijken op de meest populaire foto’s, maar die worden in 1 jaar maar 1 keer gedownload. Als je uit gaat van een gunstig gemiddelde van 5 euro per download (en de werkelijkheid ligt op ongeveer 1 euro per download), reken dan zelf maar uit hoeveel foto’s je moet hebben voor een leuk bedrag van €40.000,- euro per jaar.

Enfin, genoeg over de methode zelf. Het product Geldpomp zelf bestaat uit een aantal video’s en PDF’s die we grofweg onder kunnen verdelen in de 7 predefined niches en een aantal instructievideo’s. De instructievideo’s laten je zien hoe je een afbeelding bewerkt, maar dan alleen de basis er van. Wij quoten: “Je kunt ook iets doen met outer glow” en dan ben je er wel met de foto bewerking of het zelf maken van afbeeldingen. Ook het daadwerkelijke uploaden op een Stock foto website (waar je daadwerkelijk betaald krijgt per download van je foto) wordt in een video uitgelegd. Vervolgens krijg je toegang tot een aantal bonus niches. Hierin bespreekt Juri welk type foto’s het beste gedownload worden. Staar je hier niet blind op, want (zoals hierboven uitgelegd) als je een aantal malen verder klikt in dezelfde categorie, zie je dat 80% van de foto’s het moet doen met 2 of minder downloads, wat betekent dat ze niets opbrengen.

Wat vinden klanten?
Net als het pakket Facebook Geheim is dit pakket vooral te vinden met negatieve reacties. Veel retouren van ontevreden klanten en zelfs affiliates die gewoon stoppen met het promoten van de producten. Dit zegt in onze ogen al genoeg. Het mooie is dat we op fora ook een aantal personen zien die de bash battle aan gaan en iedereen met positieve verhalen proberen te overtuigen dat het toch geen slecht product is. Wij vinden het allemaal iets te toevallig en hebben dit al eerder gezien bij producten die vaak in één zin genoemd worden met oplichting.

Geldpomp

Geldpomp

Wat is de prijs?
De prijs voor dit geheel is €47,- wat wij veel te hoog vinden. Alle informatie die tijdens de cursus gegeven wordt is samen te vatten in 1 blog post die je minder tijd kost dan deze cursus geld opbrengt. Net als de vorige cursussen weet Juri door een behoorlijke prijs en een gelikte salespage een product neer te zetten dat met 1 Google query ook in het Nederlands een groot aantal keren gevonden kan worden. Zoek voor de gein maar eens op “geld verdienen met stockfoto’s” en je hebt de eerste 50 euro al verdient. Niets geheims, geen geld guru’s. Geen tips die zo’n enorme open deur zijn dat je je best moet doen om er niet doorheen te vallen. Ook de waarde die Juri toevoegt met zijn tutorials (foto’s bewerken *kuch*) en zijn niches rechtvaardigen deze prijs niet.

Eindoordeel
We moeten eerlijk toegeven dat Juri een enorm gelikte marketing techniek en salesvideo inzet. Hij weet van een koeienvlaai met zijn salespages nog een goudstaaf te maken. Het probleem blijft echter dat het nog steeds een koeienvlaai blijft. Hoe veel praatjes je er ook tegenaan gooit, de methode die er achter zit wordt niet een methode die nieuw is verkocht en er wordt ook geen gouden ei verkocht. Het mooie is dat hij zichzelf keer op keer tegenspreekt in zijn salespages, maar laten we dat maar even negeren. Er valt inderdaad geld te verdienen met stockfoto’s, maar zelfs de professionele fotografen halen niet zulke bedragen binnen als Juri beweert. De meeste foto’s worden vanwege de matige kwaliteit zelfs afgekeurd. Denk dus niet dat je door van alles wat je tegenkomt een foto te schieten en deze te uploaden enorme bakken met geld gaat verdienen. Een paar tientjes per maand is meer reëel. Net als zijn vorige cursus is het een uitgekauwde methode waar hij deze keer zelfs geen twist aan gegeven heeft. Zijn marketing technieken zijn erg goed, maar wij vinden de producten die hij verkoopt van dermate slechte kwaliteit dat hij bij ons niet verder komt dan 1 ster voor de moeite.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Juri Muileboom te vertrouwen?
 • Is Juri Muileboom een fraudeur?
 • Is Geldpomp het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Geldpomp van Juri Muileboom?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Geldpomp van Juri Muileboom? Laat dan een bericht achter!

Edit:
Blijkbaar heeft Juri oren gekregen naar onze review. Juri is het blijkbaar niet helemaal eens met onze mening, want we kregen onderstaande e-mail van hem:

Wil jij als de sodemieter je review eraf halen?
Bij deze zal je nooit mee iets van mij op je website mogen hebben
zowel. Dien je het indirect aan te passen als positief.
Belachelijk dat je zoiets schrijft want je kent me blijkbaar helemaal niet.
Tevens heb je volgens mij ook nooit toegang gehad.
Ander maak ik per direct een major blast in inclusief een macro campagne
om ppreviews niet serieus te nemen.
Ik ben behoorlijk boos dat je dit zonder mijn toestemming hebt gedaan!


Met Vriendelijke Groet
Mit freundlichen Grüßen
With Kind Regards

Juri Muileboom
INET Marketing
KVK: 52820556

Dit bevestigd helaas de slechte berichten die we overal op het internet vinden over Juri.

Edit2:
Juri laat het er niet bij zitten, want we krijgen ook berichten op andere e-mailadressen die we bezitten. Ditmaal is de toon iets vriendelijker:

Ik zou graag willen dat je de review van geldpomp en mijn naam
zsm verwijderd.
Tevens spreek je niet de waarheid en heb jij helemaal geen toegang.

Met Vriendelijke Groet
Mit freundlichen Grüßen
With Kind Regards

Juri Muileboom
INET Marketing
KVK: 52820556

Edit3:
Het mailen gaat maar door. Nadat onze Facebook gespamt wordt ontvingen we nog de volgende e-mail:
Gast doe het nou maar.

Anders klaag ik je aan wegens smaad.
Want 1 het product is niet van JURI MUILEBOOM
Die is van Linda dat staat er ook niet voor niets.
2 al helemaal geen foto’s gebruiken van mij.
3 ik heb jou nooit toestemming gegeven om mijn privacy online te droppen.
4 Ik wil niks te maken hebben met jouw reviews.
5 de pp mailing is bedoeld ter promotie.
6 je verteld niet de waarheid.
 er zijn amateur fotografen die verdienen velen malen meer dan bijv Linda
7 Blijkbaar ken je het materiaal zo slecht dat je niet weet wat je in 7 geld pomp niches allemaal krijgt.
8 De lezers hebben behoefte aan vertrouwen niet aan jou mening.
9 Ik reageer altijd op mijn mails en let nauwkeurig op.
10 als dit niet binnen 24 uur eraf wordt gehaald doe ik aangifte.
11 ik heb transip erover gebeld en mijn situatie voor gelegd,.
en wat je doet mag eigenlijk helemaal niet.

dus liever op deze manier dan verdere vorderingen.
En voor de rest wil ik dat je al mijn artikelen die met mijn te maken hebben eraf haalt.
Per direct.

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 1 (1 review)

21 reacties op “Review: Geldpomp (Juri Muileboom)

 1. Kijk, hier zat ik op te w88. Mijn mailbox ontplofte van de geldpompmailtjes van diverse internetmarketeers, en even overwoog ik het om het product aan te schaffen. Maar als het nauwelijks een ster waard is..
  Oh ja, haal nog even de spellingstjekker over de review.

  • Bedankt voor je reactie Robert. We hebben er inderdaad wat foutjes uit gehaald. De boodschap echter vinden we iets belangrijker om deze ZSM in de lucht te hebben.

 2. Ik wil hier nog graag iets aan toevoegen. Op zijn goedkoopst kun je het product krijgen voor EUR 32,–.En er zit ook nog een belachelijk dure upsell bij van schrik niet EUR 197,– !!!!! Dit moet je betalen voor de 7 niches. Als je geduldig het hele filmpje afkijkt en daarna weg klikt, dan kun je de upsell kopen voor EUR 97,–!!! Dit vind ik nog heel veel geld. Ben heel blij met deze review. Geld verdienen met stockphoto’s is dus niet zo makkelijk als het lijkt.

 3. Even een bericht aan Joerie Muileboom :

  Gast, ga je schamen. Je weet zelf dat je de meest belachelijke flutproducten uitbrengt. Je leeft echt in een fantasiewereld waarin je denkt dat je een snelle internetmarketeer bent en fantastische producten hebt.

  Ik ben het ook oneens met PPreviews dat de salespage gelikt zou zijn. De salespage is VERSCHRIKKELIJK.

  De enige die hierin trappen zijn mensen die echt te dom/desperate zijn om elders heen te kunnen, de zwakste/kwetsbaarste van de samenleving.

  Zoals PPreviews al zegt: als je 5 minuten googled heb je dit “product” al gratis via diverse blogposts.

  Super van PPreviews dat jullie zijn mails hebben gepubliceerd, hij is blijkbaar op zjin teentjes getrapt.

  Mensen… Doe jezelf een gunst en koop gewoon helemaal geen online geld verdienen cursussen meer. Als jij een ‘geheime methode’ hebt waarmee je bakken geld verdient zou je die toch ook niet op paypro voor 47 euro verkopen?

  Willem

 4. Ik heb een goede ervaring met Juri Muileboom.
  Maar wat ik weet van horen en zeggen is dat linda
  het systeem heeft geschreven. Ze doet veel met stockfotos
  onder een andere naam. Maar wat je krijgt vind ik persoonlijk redelijk veel.
  De VIP members training bestaand uit 9 a 10 video’s leggen je uit hoe het systeem van bijv dreamstime werkt. Hoe vele daar aardig wat downloads hebben. En ik heb toevallig de 7 geld pomp niches aangeschaft. En die is wel leuk, je zou denken wow wat duur. Maar je krijgt dus 7 ebookjes van 4 a 5 paginas lang met inspiratie tips en voorbeelden. En in de boeken staan ook de links naar winstgevende foto’s. In verdere modules leer je hoe je social media in zet en of een eigen foto blog op zet met micro betalingen naar je foto. Daarnaast krijg je een versie cs5 white rabbit photoshop dat vond ik wel aardig tof al. en bij de bonus krijg je een hele vette tool alchemy en legt hij uit dat je tshirts kan ontwerpen er mee of en motorkappen. En hoe je die gratis kan vermarkten. Je krijgt 20 a 30 bronnen die identiek zijn aan bijv dreamstime. omdat foto’s wel eens afgekeurd kunnen worden kan het zomaar zijn dat een andere partij het wel oppakt. En voornamelijk legt hij uit in de VIP training wat de fomaten zijn. En hoe je zelf DIY je stalage kan bouwen met minimale kosten. Dus ik vind het behoorlijk veel voor de prijs.
  Ik zie dat mensen die hier op reageren toch alleen naar de buitenkant kijken en niet kijken naar wat het nou is. Zeker zijn geld waard omdat dreamstime al lang bestaat en geloofwaardig is. Ik weet niet wat ik van deze review moet vinden maar ik heb veel slechter materiaal gezien. Echter vind ik dit wel aardig goed materiaal!

  Gr. Joop

  • Hallo Michael,

   Deze white rabbit versie van Photoshop is een pre-release versie van Cs5. Deze wordt alleen aan beta testers verstrekt en we doen even de aanname dat Juri geen officiële beta tester van Adobe is en het recht heeft om het product te distribueren. Als hij nou GIMP in zijn cursus gebruikt had is het acceptabeler om iets op te bouwen.

 5. Ook ik kreeg inderdaad een mail van Paypro met daarin deze campagne. En aangezien het via de Paypro mailing kwam, zag het er voor mij betrouwbaar uit. Ik het product eigenlijk direct geplaatst op mijn website, nu zie ik ineens op verschillende sites negatieve reacties van mensen. Maar in mijn ogen is er eigenlijk niks mis met geld verdienen via stockphotos. Maar het gaat dus vooral om de kosten van de up-sells? Ik heb de heer Muileboom per email gevraagd om opheldering, aangezien ik al een sale had gemaakt. Echter ben ik van mening dat het niet zo netjes is om persoonlijke info en foto’s van de heer Muileboom op een dergelijke manier te plaatsen, zeker als het waar is dat dit product enkel onder zijn naam staat, maar door een ander is gemaakt. Toch bedank ik u voor de informatie in dit artikel.

  Vriendelijke groet!

  • Bedankt voor je reactie Fabian,
   Het gaat vooral om de manier waarop het in de markt gezet wordt. Zijn persoonlijke foto’s en naam lijken me geen probleem als die al via Google te vinden zijn. Als je producten verkoopt op internet kan je ervan uit gaan dat dit boven water komt, vooral als de kwaliteit van je producten niet hetgeen is wat je op de verpakking zet. Overigens is alleen de salesvideo ingesproken door een vrouw. De rest van de video’s die in het pakket zitten zijn allemaal met een mannenstem ingesproken. Dezelfde stem die Juri ook voor zijn andere producten gebruikt. 1+1 = 2

   Daarbij geloven we niet meer dat hij het product niet gemaakt heeft, anders was het zinloos om te pushen dat de review omgezet moest worden naar een positieve review. De mails die Juri gestuurd heeft hebben hem niet geholpen in zijn geloofwaardigheid helaas.

 6. Deze Juri behoort tot de categorie bluffers en oplichters. Hij kan je niet aanklagen voor smaad, want hij is een oplichter. Waarom is hij een oplichter omdat hij artikelen produceert die niet werken. Dit doet hij willens en wetens, m.a.w. zeer bewust. Hij ligt onder vuur op flora en hij is daar actief onder een fake naam. (o.a Kooskoets)

  Juri, heeft het moeilijk, zijn producten verkopen minder goed en hij moet meer moeite doen om zijn oplichters zooi te verkopen. Juri kan niet tegen commentaar…….

  Het wordt tijd dat deze Juri met pensioen gaat.

  @Juri, ik vind jou producten onzin en niet werkend. Tevens vind ik, dat je ons internet marketeer is diskrediet brengt met je kwalitatieve lage producten. Ik heb een schermafdruk gezien dat je meer producten zonder KvK verkoopt. Deze producten zijn volgens mij geënt op oplichting.
  PS klaag mij ook maar aan, want je hebt geen enkele grond om maar ook iemand aan te klagen.

  Maar jou klanten hebben dat wel. Denk je dat een rechter jou geloofwaardig acht? Nee, met één uur werk 48000 euro per jaar???

  Aardige quotes

  “Jullie mensen zorgen er juist voor dat deze marketeers er juist met
  omwegen naar hun product toe moeten leiden. Omdat ze door jullie ongeloofwaardig worden gemaakt.”

  “En ik moet zeggen dat die gozer fred het aardig voor elkaar heeft
  het legt uit hoe je met praktisch 0 investering wel degelijk geld kan verdienen

  “De jongen doet zn best om mensen te helpen. En ja informatie kost geld. En als je het niks vind ook prima. Je moet verkopen wat werkt anders wordt het toch niet verkocht. Hoe dom kan je wezen.”

  “Geldpomp is geen foto’s klikken.
  Geldpomp is totaal wat anders.
  Je moet je huiswerk doen.
  Geldmetfoto’s klikken is ook van iemand anders.
  ECHT TOTAAAL IETS ANDERS!
  Tevens is geldpomp FOTOS UPLOADEN! op bijv dreamstime.
  EN niet scrollen.
  Dit is een net geïntroduceerd systeem in Nederland
  terwijl het al 10 jaar watervast bestaat, niet om het 1 of ander.
  Bullshit geouwehoer, ik verdien al jaren met foto’s.
  Het systeem is werkend en heeft meerdere goeie reviews.
  En gebruik geen namen van mensen die er niks mee te maken hebben.
  Jullie kletsen alleen maar onzin…
  Dus haal die topic weg en ga niet ouwehoeren na net 1 week ongeveer na de lancering.
  Hoe verwacht je geld te verdienen in 1 week tijd?
  Jullie zijn gek! ”

  En een dreigmail naar een forumlid:

  “Gozer haal die topic nu als de wiedeweer weg.
  Anders pak ik je aan!
  Je zit er echt totaal naast….
  Als het niet heel snel van internet afhaalt.

  Je lult echt maar wat in de ronte!”

 7. Ik ken die meneer Muileboom vanop Facebook. Het zal je wellicht niet verbazen dat dit heerschap al geruime tijd in mijn geblokkeerden lijst staat.

  Kennelijk maakt hij deel uit van een groepje pseudo-marketeers die zowat allemaal hetzelfde concept toepassen, tot en met de verkoopprijs toe, namelijk 47 euro. Ik kom dat bedrag wel verdacht vaak tegen bij een select groepje van die “marketeers”. Ik ben ook in conflict gekomen met hem omdat ik kritiek had op het product van één van zijn collega’s. Het ging er ook toen niet zacht aan toe, vandaar de blokkade.

  Mijn advies: blijf ver uit de buurt van Juri en zijn ‘producten’

  • Jan Ceulemans had kritiek op mijn dyslexie.
   En tevens had ie kritiek op elke dingetje van iedereen net als wat hier gebeurd.
   Tevens maakt het mijn niets uit wat een ander zegt verder.
   Dat is aan jullie.
   Ik speel open kaart met iedereen.
   Als je een wilt weten wat alles inhoud.
   Dan bel je me op of dan mail je me en krijg je binnen 24 mits weekend antwoord.
   En ik denk dat niemand kan praten over producten hier want ik heb niemand hier ooit een product zien maken sterker nog alles wordt afgekraakt. En dat is niet nodig! Btw zal Geldpomp heel veel tevreden mensen hebben. En verder vind ik een prive gesprek via de mail echt zwaar ongepast op een open forum. Kijk daar mee uit! En verder vind ik een oplichter een GROOT woord. Dan zou je alle universitaire opleidingen moeten opdoeken. Want de studieschuld in NL is nog nooit zo groot geweest. Tevens geef ik een systeem wat werkt, en bewijs maar dat het niet werkt. Dan kunnen we praten. Ik vind het verder behoorlijk jammer hoe mensen er HIER erover denken alleen om het uiterlijk.

 8. @Juri Muileboom, op diverse forums ontevreden gebruikers. Daarnaast moet je stoppen met bedreigen van mensen. Ik vind dat je zeer slechte producten verkoopt. Geldpomp is dus uitgeprobeerd en er is bewezen dat het nooit kan werken. Zeker niet met een GSM als camera. Promotiefilm is onzin.

  Bijna alle producten die jij promoot zijn oplichtingsproducten. Voorbeelden Geldcylinder.nl en geldcommando.nl. Een product wat niet werkt wordt afgekraakt. Je moet je niet verschuilen achter dyslexie! Dyslexie maakt je reacties, wel erg herkenbaar.

  Als je mail verzend, moet je nadenken wat voor boodschap je geeft. Alles op email zend, kan tegen je worden gebruikt. Zeker als het dreigmail is. Tevens maak jezelf zeer belachelijk en ongeloofwaardig. Jan Ceulemans en fb (ppreviews) schrijven als één van de weinigen goede reviews.

  Ik denk dat oplichting in sommige gevallen wel op zijn plaats is. Ik heb je op Facebook nog niet ontvriend of geblokkeerd. Ik denk dat je gezien je uitlatingen en je promoties en producten in de gevarenzone zit.

 9. Ik ben geen fan van de reviewstijl van PPreviews, maar van dit soort figuren en vooral de reactie van de producteigenaar kan ik geen genoeg krijgen. Kunnen we er een wekelijks item van maken?

  • Bedankt voor je eerlijke mening Sjaak ;). Een wekelijks istem hiervoor lijkt ons iets te gortig. Gelukkig reageert niet iedereen zo “volwassen” als Juri.

 10. Juri Muileboom (alias Juri van de Rassel) is een oplichter van het ordinairste soort. Een kleine bloemlezing van de communicatie;

  Ik heb veel mensen uit de shit geholpen.
  Met zo,n stoere domme achterlijke randdebiel zoals jij
  Kom je helemaal nergens.
  JIJ VOLGT MIJ IK JOU NIET!
  Begrepen, en nou oprotten met domme niets zeggende
  Zwets mailtjes. Want je verdient geen stuiver.
  JIJ bent de gene die ongeloof bij mensen inspreekt duivel.
  Jij laat mij met rust anders zwaaid er wat.

  Voor meer waarschuwingen lees: http://www.roelofs.com/2014/08/update-slachtoffers-tom-en-eduard-handleiding/

 11. Juri Muileboom dreigt met alles als je over zijn oplichterspraktijken heb. Ik heb in december bijna elke spam mail gehad van deze man. Als je geld terug wil hebben doet hij heel moeilijk. Hij incasseert nu via sharepay van Tom en Eduard. En geldexperiment.com is een oplichterswebsite en volgens Muileboom kon ik hiermee 1500 euro per dag verdienen. Het is gewoon een oplichter. Ik koop nooit meer iets bij de man.

 12. Ik heb geldpomp voor het maken en verkopen van foto;s aangeschaft circa een jaar geleden. Ook zogenaamd via linda. Volgens mij is het van Juri Muileboom. Nu wil ik weer eens de videocursus raadplegen maar is niet meer bereikbaar!
  Eveneens het mailadres: info@geldpomp.nl is niet meer geldig!
  Wat moet ik hiervan denken? Het lijkt op oplichterij.

  Wanneer ik naar de membersite ga, krijg ik het volgende te zien:

  404 Page Not Found

  The page you requested was not found.

  Groetend,

  F.de Groot

 13. Juri is een oplichter

  Deze man is een pure oplichter! Juri Muileboom bestaat waarschijnlijk niet eens echt, of Juri van de Rassel is een alias.. Hoe dan ook besodemietert deze man je waar je bij staat en als je hiervan wat wilt zeggen dan is hij hyperagressief en dreigt met val alles.. Als je het hebt over de zwaksten van de samenleving… pfff

  Did you find this review helpful? Yes No

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending