Review: Mijnprivileges – Luxeproducten voor een prikkie

Een Apple Watch van €843,55 voor €295,65? Een Sony Ultra HD-tv van €1269,- voor €748,50 of misschien wel een Harman Kardon home cinemaset van €1399,- voor €593,50? Of ben je toch meer van de belevenissen, zoals een compleet verzorgd VIP arrangement bij de Vrienden van Amstel met een fixe korting? Hoe je het ook wendt of keert, het zijn stuk voor stuk luxeproducten met een behoorlijke korting. Deze luxeproducten zijn normaal gesproken niet voor iedereen weggelegd. De prijs is vaak erg hoog, maar daar is verandering in gekomen. Sinds een korte tijd is er een bedrijf, genaamd Privileges die via een website MijnPrivileges.nl deze luxe producten toegankelijk maakt voor het “gewone volk”, zoals jij en ik. Zo kun je luxe uitjes of luxe producten met kortingen kopen van wel 70%!

Hoe werkt het?
Het principe van MijnPrivileges is vrij eenvoudig. Er zijn een aantal veilingen die aangeboden worden waar je luxeproducten kunt aanschaffen. Luxe uitjes, luxe artikelen en lastenverlichtingen (komen we later op terug). Deze veilingen zijn op afslag, dus de prijs begint hoog (winkelprijs) en elke minuut wordt de prijs verlaagd met 5 euro cent. Diegene die als eerste het artikel “Mijnt”, zoals het bij MijnPrivileges heet, mag het kopen tegen de dan geldende prijs. Je hebt dan 10 minuten om het artikel af te rekenen en dan is het van jou. Lukt het je niet om binnen deze 10 minuten af te rekenen, dan gaat het product weer de veiling op en gaat de prijsdaling verder waar het gebleven was. Als je steeds tot de laagste prijs wacht, is er een grote kans dat iedereen je steeds voor is en je geen veilingen wint. Wees je hier bewust van. Je mag per jaar maar 1 keer een veiling winnen. Elk jaar ontvang je, na de betaling van je lidmaatschap een nieuwe kans.

[geromantiseerd voorbeeld]
Henk ziet op een dag een veiling voor sterrenrestaurant de Lindenhof staan op MijnPrivileges. De details van het arrangement dat verkocht wordt zijn erg goed. Voor twee personen een diner met wijnarrangement en een overnachting met 10 gangen ontbijt. Daar heeft hij wel oren naar. Als hij dit zelf zou moeten boeken, is hij minstens €750 euro kwijt. De prijs van de MijnPrivileges veiling staat echter al op €388,65 euro. Dat is al een fixe korting, maar Henk besluit nog even te wachten. Ruim een dag later ziet hij dat nog niemand het Lindenhof arrangement “gemijnt” heeft en dat de prijs zelfs al gedaald is tot €304,45 euro. Henk had voor zichzelf besloten pas te “mijnen” als de veilingprijs onder de €325 euro zou komen. Dit is dus het ideale moment om de veiling te mijnen en er zo voor te zorgen dat niet iemand anders er met dit arrangement vandoor gaat. Henk klikt op de “Mijn” knop, waarmee hij zijn bod bevestigd. Hij heeft nu 10 minuten om het bedrag te betalen, wat hem makkelijk gaat lukken. Via Ideal is dit zo gepiept! Nog geen uur later krijgt hij al telefoon van MijnPrivileges om de details van het gewonnen arrangement door te spreken en al vast wat voorkeursdata door te geven. Dat ging snel! Een paar maanden later kijkt Henk terug op een enorm geslaagde avond en overnachting bij de Lindenhof die hij met bijna 60% korting op de hop heeft weten te tikken!
[/geromantiseerd voorbeeld]

Wat kost het?
Je kunt natuurlijk wel nagaan dat iets als MijnPrivileges niet gratis is en dat is het ook niet. Een lidmaatschap voor MijnPrivileges kost €90,- per jaar. Deze €90,- kun je echter gelijk weer terug winnen en meer. Hierover later meer. Het is natuurlijk logisch dat er een of ander verdien model achter deze website moet zitten en wij vermoeden dat ze hetzelfde model aanhouden als sportscholen. Er zijn maar een aantal veilingen die per maand gewonnen worden en als je te lang wacht op dat specifieke product, gaat iemand anders er met de prijs vandoor. Het kan dus zijn, dat je, doordat je niet scherp genoeg bent op de veilingen, geen prijzen wint in een jaar. Vervolgens wordt het lidmaatschap verlengd en ben je weer €90,- euro kwijt. Hoe meer mensen niet actief bezig zijn met MijnPrivileges en wel contributie betalen, hoe meer MijnPrivileges er aan over houdt. Als je echter een beetje actief deelneemt aan MijnPrivileges, dan hoef je hier niet echt bang voor te zijn. Opzeggen, indien je dat wenst, moet schriftelijk en minstens een maand voor het aflopen van je lidmaatschapsjaar. Zolang je alert blijft is er niets aan de hand. Net als bij een sportschool. Zolang je actief bent, is er niets aan de hand.

Wat krijg ik bij een lidmaatschap?
Een lidmaatschap van MijnPrivileges bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Een deelname per jaar aan de prijsvoordeel veilingen. Een prijsvoordeel veiling is een veiling voor een geldbedrag. Deze geldbedragen kunnen oplopen tot ver boven het bedrag dat je voor je lidmaatschap kwijt bent. De bedragen die gewonnen worden via de prijsveilingen kunnen besteed worden in de shop van MijnPrivileges. Deze shop bevat een groot aantal producten, van diverse parfums, tot camera’ s, laptops, televisies en games. De producten worden na een bestelling vaak binnen een week thuis gestuurd. Wat wij eerst dachten, was dat dit gewonnen bedrag ingezet kan worden bij andere veilingen, maar dat is helaas niet mogelijk.
 • Dagelijks deelname aan Login & Win. Bij Login & Win staan er altijd 8 lopende prijsvragen waar je A-merken kan winnen. Van Iphones tot Kitchenaid keukenmachine. Jij kan iedere dag een keer mee doen aan een van de 8 prijsvragen.
 • Een deelname per jaar aan de productveilingen: Evenementen & Leisure, A-merken of Lastenverlichting. Per jaar kun je een keer aan een van deze drie typen veilingen meedoen. De veilingen werken op afslag. De prijs begint bij de adviesprijs van het product of evenement, en wordt elke minuut met 5 cent verlaagd. Als het product de prijs heeft die jij er voor wil betalen, dan kun je je product Mijnen, waarmee je aangeeft dat je het product tegen de dan geldende prijs wil aanschaffen. Je krijgt dan 10 minuten om je prijs via Ideal af te rekenen. Lukt dat niet binnen 10 minuten, dan gaat het product weer de veiling op en gaat de afslag verder. Zorg er voor dat je genoeg geld op je rekening hebt om het product aan te schaffen voor de prijs die je voor ogen hebt, want anders kan het zijn dat iemand anders er mee aan de haal gaat.

De Evenement & Leisure veilingen bestaan uit evenementen zoals concerten, voorstellingen, sportevenementen en Leisure, zoals hotelovernachtingen, diners of vakanties. Natuurlijk zijn het niet gewone vakanties, of sportwedstrijden, maar kan je er vanuit gaan dat alles tot in de puntjes voor je geregeld wordt. VIP acces en meer. Na het winnen wordt er contact op je genomen door een medewerker van MijnPrivileges om een datum te plannen of de details door te spreken.
De A-merken veilingen bestaan uit luxeproducten van je raad het al: A merken. De producten variëren van gereedschapssets, televisies tot telefoons en camera’s. Het zijn vaak de high end producten, zoals een DeWalt combiset met 6 elektrische apparaten op accu, of de nieuwste Samsung S7, of een espressomachine van Jura. De producten worden vaak binnen een paar dagen door hun eigen chauffeurs geleverd na het winnen en afrekenen van een veiling.
De Lastenverlichting veilingen. Deze veilingen bestaan uit een bedrag dat je ergens voor in kunt zetten om je lasten te verlichten. Denk bijvoorbeeld aan 1760 euro die je aan je maandelijkse hypotheek kunt besteden, of een bedrag dat je aan je telefoonrekening, Alles in een of kinderopvang kunt besteden. Je krijg na het winnen en afrekenen van een lastenverlichting veiling elke maand een vast bedrag op je rekening gestort tot het totale bedrag wat de veiling waard was behaald is. Een voorbeeld: Er is een lastenverlichting veiling voor het verminderen van je alles in een lasten. Deze veilingwaarde is 1200 euro. Je Mijnt na een aantal dagen wachten deze veiling echter voor 650 euro. Na het afrekenen van deze 650 euro ontvang je 12 maanden lang 100 euro op je rekening gestort. Bij lastenverlichtingsveilingen ontvang je dus niet het bedrag in een keer, maar wordt het uitgespreid over bijvoorbeeld een jaar. Hoe dan ook is een investering van €650 euro om er binnen een jaar €1200 euro voor terug te krijgen.

Onze eigen ervaring?
Onze eigen ervaring met MijnPrivileges is enorm positief. We zijn op dit moment twee jaar lid en hebben al twee mooie leisure evenementen weten te winnen voor minder dan de helft van het geld. De omgang met MijnPrivileges is erg positief. Binnen een half uur na het winnen en afrekenen van een veiling werden we gebeld door een vriendelijke medewerker van MijnPrivileges om de details door te spreken van onze gewonnen veiling.
Tijdens de leisure evenementen zelf was alles tot in de puntjes geregeld. Hotelovernachtingen zijn geboekt. Alles is verzorgd en bij het uitchecken kregen we te horen dat alles al voldaan was. We hadden tot onze verrassing geen enkele kosten achteraf. Perfect!. Ook de nazorg van MijnPrivileges na de arrangementen is goed. Er wordt nog gecontroleerd of alles naar wens is geweest en of we nog op of aanmerkingen hadden.

Invite only
Er zit echter een addertje onder het gras als we het over MijnPrivileges hebben. Je kunt namelijk niet zomaar lid worden van MijnPrivileges. Daar moet je specifiek voor uitgenodigd worden. Het is en blijft een soort van VIP lidmaatschap dat je toegang geeft tot enorme kortingen voor luxe producten en luxe uitjes. Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt op de website MijnPrivileges.nl kun je niet direct lid worden, maar moet je door een ander lid aangebracht worden.

Vertel me hoe ik lid kan worden!
Wil je het gratis proberen om even te proeven aan de werking van MijnPrivileges? Ga dan naar www.wowveiligen.nl om het systeem gratis te proberen. Via wowveiligen kun je eenmalig gebruik maken van het systeem en het kost je niets. Met de inloggegevens van wowveilingen.nl kan je gratis rondkijken op MijnPrivileges.nl en met eigen ogen kijken wat er voor moois op de veilingen staat.

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 5 (5 reviews)

12 reacties op “Review: Mijnprivileges – Luxeproducten voor een prikkie

 1. Eindelijk een keer een positief verhaal over Mijnprivilege. Ik ben ook al een paar jaar lid en kan het iedereen aanraden!
  In het begin was ik een beetje sceptisch, maar Mijnprivilege heeft mijn vertrouwen gewonnen. Na twee uitjes voor de helft van het geld en een nieuwe Televisie blijf ik waarschijnlijk nog wel even lid. Slim trouwens dat jullie eden werven via deze manier 😉

 2. Mooi uitgelegd! In mijn ervaring is Mijn Privilege het lidmaatschap ook echt waard, als je er slim gebruik van maakt. Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn ook met WOW Veilingen. Op Facebook volg ik de acties en via de site check ik ook regelmatig voor leuke koopjes. Ze zijn zelfs een keer bij mij thuis geweest om foto’s te maken toen ik mijn TV had gewonnen. Uit ervaringen van anderen had ik begrepen dat ze dit inderdaad vaker doen. Geen probleem hoor, want die TV is het helemaal waard.

  Groet,
  Marco uit Almere

  P.S.: Als iemand van de redactie dit leest: zijn er nog meer plekken waar ik mijn ervaringen kan plaatsen? Ik verspreid graag het goede woord over mijn ervaringen met Mijn Privilege en WOW Veilingen voor jullie, want het zal niet makkelijk zijn om met de sceptische verhalen om te gaan. Daar mogen de goede ervaringen ook best tegenover staan. En dat doe ik graag!

  Did you find this review helpful? Yes No

 3. Blijft leuk!

  het blijft een leuke website! ik log ongeveer 1x per maand in en kijk of ik iets leuks kan krijgen voor een mooie prijs. is al 2x gelukt. mijn privilege ga zo door!

  Did you find this review helpful? Yes No

 4. Top

  Prachtige zaken gedaan met mijn privileges,Het is heel leuk om zomaar 600€
  korting op je huur te krijgen ,of 560€ korting op mijn tanken!
  Het is mij echt overkomen,
  Heb nog meer verdient en gewonnen!
  Je moet alleen zo nu en dan even maar mijn privileges te gaan om te zien of er weer mooie handel is !
  Ben nu 5 jaar lid en heb er geen seconde spijt van!

  Groet Henk

 5. Enthousiast over Mijn privilege

  Wij zijn al 2x op reis geweest via “Mijn privilege”. De eerste keer naar Milaan, een mooie operareis en de tweede keer naar Londen. Beide keren super verzorgd. Vluchttijd naar keuze, transfer naar goed hotel. Alles wat er beloofd werd! Ook hebben we een lastenverlichting en dit loopt ook heel goed. Onze volwassen kinderen zijn ook lid geworden en een van hen heeft een apple watch gewonnen via ‘loginenwin’ Je moet inderdaad zelf actief blijven en regelmatig op de site kijken. Wat ons betreft echt een aanrader!

  Did you find this review helpful? Yes No

 6. oplichters

  Ik heb mijnpriviles opgezegd. Aangezien ik dit niet binnen de opzegtermijn had gedaan zat ik er nog een jaar aan vast. Op zich geen probleem. Er werd 90 euro van mijn rekening afgeschreven. Prima. Tot ik op een gegeven moment een bedrag wilde mijnen. Dit kon niet. Verbaasd een mail gestuurd. Ik had toch immers weer opnieuw contributie betaald? Wat schetst mijn verbazing, toen ik naar aanleiding van deze mail werd teruggebeld. Ik had opgezegd en derhalve geen recht meer op de veilingen. Dit staat in de voorwaarden. WTF?? Ik betaald dus 90 euro voor een dienst waar ik geen gebruik meer van kan maken? MIJNPRIVILEGES jullie zijn een stel oplichters. Inmiddels het bedrag terug laten storten en juridische hulp ingeroepen. Kom maar op met het incassobedrijf wat ongetwijfeld gaat volgen… Het internet staat bol van klachten. Tot snel 😉

 7. Blij mee!

  Heel enthousiast!
  Zijn al Naar Andre Rieu geweest en naar de Matheus Passion, allebei in Amsterdam.
  Alles prima verzorgd, prima plaatsen, lekker eten, goed hotel, parkeergarage, alles was in de puntjes geregeld.
  Met Log in en Win een mooi curve TV gewonnen en in huis staan allerlei producten die we in hun winkel hebben aangeschaft: blender, broodbakmachine,koffiepad-apparaat, telefoonset,printer en wekkerradio.
  Privileges kan bij ons niet meer stuk!

 8. Topper

  IK BEN NU 7 JAAR NAAR VOLLE TEVREDEN
  HEID LID ,VEEL GOEDE ZAKEN GEDAAN!!
  JE MOET ALLEEN REGELMATIG KIJKEN OF ER IETS VOOR JE BIJ ZIT!
  ER IS VOOR ELK WAT WILS!!

  Did you find this review helpful? Yes No

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending