Review: Vandaag Vrouwen Versieren

De verkoper(s)
De verkopers van dit product zijn er deze keer twee. Twee jonge mannen, genaamd Jonathan Johnson en Oscar Olivier en ze schijnen uit Bussum te komen. Ze staan ingeschreven bij de KVK als J&O Dating en Relatiehulp, welke ook in bussum gevestigd is. Het bedrijfsadres is een adres midden in een woonwijk, waar nog een ander bedrijf gevestigd is. We kunnen in ieder geval geen personen of gegevens vinden van Johan Johnson of Oscar Olivier. De namen hebben trouwens nette alliteraties J en O. Hoogstwaarschijnlijk Pseudoniemen. Als we verder zoeken komen we terecht op S&H digitale hulpmiddelen. Een uitgeversplatform die tot nu toe producten in de markt zetten met behoorlijke kwaliteit. De producten van de hand van S&H digitale Hulpmiddelen zijn vaak producten waar aandacht aan is besteed.

Wat claimt de verkoper?
De verkopers claimen dat ze jou kunnen leren hoe je elke vrouw om je vinger kan winden. Ze kunnen van jou een vrouwenverslindende machine maken die precies weet hoe vrouwen op welke situtaties reageren en dit perfect kan gebruiken om de vrouwen te krijgen die je wil. Ze transformeren jou van looser naar babe magnet. Dit doen ze door jou de tips te geven waarmee je alle vrouwen precies kan bespelen zoals jij wil.

Wat krijg je?
Het totale product bestaat uit de volgende onderdelen:
Ebook “Vandaag vrouwen versieren”
Ebook “De beste openingszinnen”
Ebook “Succesvolle verleidingsverslagen”
Ebook “Internet dating tips”
Toegang tot een forum waar je 24 uur per dag je vragen kan stellen. De recties hierop zijn redelijk snel voor wat we konden zien.
De ebooks zijn leuk geschreven en lezen lekker weg. Gelukkig staat er ook goede tips in, maar er staan ook veel tips in die al wel bekend zijn. Toch is het handig dat deze nog even aangestipt worden, want de meeste mannen lijken deze makkelijke tips vaak te vergeten. Deze simpele tips vormen de beste Basis.

Totale pakket Vandaag Vrouwen Versieren

Totale pakket Vandaag Vrouwen Versieren met bonussen

Wat vinden klanten?
De klanten zijn wederom enkel op de productwebsite zelf te vinden. We konden geen negatieve reviews vinden over deze producten op andere websites. Misschien komt dat omdat het een goed product is wat deze jongens verkopen, maar het kan ook zijn dat het uit schaamte is voor het onderwerp. Zou jij je openlijk over dit product uitten via het internet, zodat andere mensen kunnen zien dat je dit product nodig hebt? Dat dachten wij dus ook 😉

Wat is de prijs?
De prijs is €39,97. Zeg maar 40 euro. Voor het complete pakket dat je voor deze prijs krijgt is de prijs niet echt hoog. Er zijn producten van mindere kwaliteit die duurder zijn. Er zitten niet echt veel video’s bij dit product, maar daar is de prijs dan ook naar.

Eindoordeel
Datingproducten zijn erg omstreden. Dating gaat namelijk om aantrekkingskracht en dat heb je of dat heb je niet. Johan en Oscar geven in iedergeval veel tips waarmee jij je voordeel kan behalen als je nog geen babe magnet bent. De tips zijn vrij voor de hand liggend en als je ze leest zal je denken DOH! (homer simpson stijl), maar als je ze goed toepast heb je altijd een streepje voor op je concurrentie. Voor 40 euro kan je dit product niet laten liggen, al is het maar om gewoon te spelen en een beetje te flirten. De tips kan je dan toepassen en je zal zien dat ze bij veel vrouwen werken. Al met al een prima product voor deze prijs. Geen toppertje, omdat ze maar een paar geheimen vrijgeven en de meeste tips “oude bekenden” zijn, maar toch leuk voor deze prijs.

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

9 reacties op “Review: Vandaag Vrouwen Versieren

 1. Ik heb weer wat geleerd over vrouwen versieren en wil je daarvoor bedanken! Wanneer je liefdesverdriet hebt, dien je zeker even te kijken hoe je een vrouw het beste kan verleiden. Voor mannen is het belangrijk om te kijken hoe ze een vrouw blij kunnen maken!

 2. Kijk uit met het aanschaffen, ze abonneren je na je betaling op een ongevraagde en een niet zichtbare(nu wel) cursus van 20 euro per maand wat ineens wordt afgeschreven met een automatische incasso.. Dit kan je wel weer laten terugboeken maar is niet hoe het hoort uiteraard!

  • Rob & Nathan,

   Het klopt dat we ook lidmaatschappen verkopen. Maar dit is niet iets dat ooit onduidelijk is geweest. Gebruik anders waybackmachine om een oude screenshot van de verkooppagina te zien. Het was altijd al op dezelfde manier weergeven.

   Op de verkooppagina en op de bestelpagina vermelden we het. Natuurlijk ook in de algemene voorwaarden, maar we weten dat deze niemand leest dus hebben we het ook op de verkoop en bevestigpagina gezet.

   ! Je kan op de bestelpagina kiezen om het ultieme versier programma niet te nemen. !

   Het gebeurt niet vaak dat mensen ongewild in dit lidmaatschap zitten. Maar als het gebeurt doen we niet moeilijk. Iedereen kan zich afmelden wanneer hij wilt zonder het jaar te hoeven afmaken. We sturen ook geen sommaties of iets dergelijks. We zijn er vrij makkelijk in.

   Daarom hebben we ook nooit een terug betaalverzoek geweigerd. Het gebeurt niet vaak dat mensen ontevreden zijn of onbewust lid zijn geworden.

   Het is spijtig om te horen dat er hierin een miscommunicatie was. Maar ik ben blij om te horen dat je weet dat je je geld kan terugkrijgen.

   De persoon die de emails van klanten beantwoord is niet altijd even snel met reageren. We hebben veel leden en veel klanten.

 3. hoe kan die abonnement dus worden opgezegd, want ik kom er net dus ook achter dat er maandelijks van mij geincasseerd wordt zonder dat ik dit door had.

  elke maand 20 euro en ik heb 1 keer wat van jullie aangeschaft. Hoe kan dit worden opgelost?
  ik hoor graag van jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending