Review: Vet Verbrand Geheimen (Richard Ridder)

De laatste tijd zien we veel dieet en afvalproducten (haha hij zei afvalproducten!(, Producten om af te vallen bedoel ik voorbij komen in de hogere regionen van PayPro. Met de feestdagen zoals sinterklaas en kerst is dat natuurlijk geen overbodige luxe. De kilo’s komen er weer bij en het zou mooi zijn om ze eens blijvend kwijt te raken. Geen crashdieet, maar eigenlijk redelijk je gewone gewoontes aanhouden en nog vet verliezen ook. Veel producten claimen dat te doen, maar op het Paleo dieet van Mitchel van Duuren na, waarbij je toch je volledige eetgewoontes moet omgooien, lijkt geen enkel product op Paypro hieraan te voldoen. Tot we de salespage van Vet verbrand geheimen tegen kwamen. Wederom die veters van de stoute schoenen aansnoeren en vragen om een reviewcopy. Gelukkig ontvingen we deze, zodat we een redelijk goed beeld konden krijgen over wat het product eigenlijk inhoud. Iets wat de salespage niet echt verteld. Lees daarom snel verder en ontdek onze mening over de Vet Verbrand Geheimen.

De verkoper(s)
De verkoper van het product is volgens de salespage Richard Ridder. Als we echter verder kijken zien we dat er in de disclaimer staat dat het geproduceerd wordt door S&H Digitale hulpmiddelen, welke we al kennen meerdere producten die op PayPro de revue passeren. Dit is ook niet zo gek als je nagaat dat S&H Digitale Hulpmiddelen een soort uitgeversplatform is die de digitale producten in opdracht in de markt zet.  Het bedrijf S&H produceert enorm veel producten in over het algemeen de drie monster markten, namelijk dating, geld verdienen en afvallen, zoals ook dit product. Over het algemeen zijn de producten prima en is de kwaliteit constant. Er zit genoeg research achter en over het algemeen doen ze niet al te moeilijk over een geld terug aanvraag. S&H digitale hulpmiddelen staat geregistreerd bij de KVK.

Wat claimt de verkoper?
De verkoper (Richard Ridder) claimt net als iedere aanbieder van een dieet of afslankproduct de oplossing gevonden te hebben waarmee jij gewicht verliest het er uiteraard niet meer aan komt. In de 21 minuten!!! durende salesvideo die weinig over de methode zelf verteld, maar wel veel inspeelt op je gevoel wordt verteld dat afvallen niet moeilijk is en een dieet vaak niet werkt omdat het slechts tijdelijk is. Ook wordt verteld dat het eiwitrijke dieet gevaarlijk is voor je lever nieren en hart en dat een laag calorie dieet juist het jojo effect in de hand werkt. Tot zover niet veel nieuws. Er wordt echter niet verteld wat het wel is, maar het is wel de oplossing voor al jouw gewichtsproblemen. Je wordt fitter als je slanker bent, je hebt een beter seksleven, je bent een beter voorbeeld voor je kinderen en je bent aantrekkelijker.. oh ja en voor de vrouwen is er ook iets: Je krijgt een jonge huid van een gezond gewicht en gezond afvallen 😉 (ja de vrouwtjes willen ook wat). Na de 18 minuten sentimenteel op je gevoel inspelen komt er pas een salesknop tevoorschijn, dus bereid je maar vast voor, want spoelen is er niet bij 🙁

Wat krijg je?
Zoals we van producten van S&H digitale hulpmiddelen gewend zijn bestaat het product uit 1 hoofdproduct vergezeld van een aantal bijproducten, de zogenaamde bonussen en vandaag is dat niet anders. Het hoofd ebook met de titel Vet Verbrand Geheimen bestaat uit 121 pagina’s waarin je precies verteld wordt welke dieten wel en niet werken en waarom ze wel of niet werken. Ook leer je de goede mindset te krijgen om je dieet vol te houden en een globale basiskennis over bepaalde producten. Ook leer je waarom diëten eigenlijk onzin zijn en dat een bepaalde aanpassing op je huidige voeding (niet eens een extreme) je al een heel eind de goede richting op kan helpen. Het boek doet ons een beetje denken aan het boek Burn the Fat, Feed the muscle van Tom Venuto. Een groot gedeelte van de gedachte komt overeen met de ideeën uit dat boek. Richard Ridder 😉 heeft er echterr nog wat aan toegevoegd, namelijk beweging. Eigenlijk worden alle aspecten van afvallen in één boek beschreven, namelijk de voeding, beweging en de mindset. Achter alles wordt precies uitgelegd waarom je bepaalde keuzes moet maken en waarom je bepaalde acties moet doen. Dit bevalt ons wel, want de gedachte die er achter zit hebben we vaak terug gezien in andere gerenommeerde stukken. Tot zover het hoofdproduct, maar daarmee zijn we er nog niet.
Er zitten een paar bonusproducten bij Vet Verbrand Geheimen, namelijk :

 1. Strakke Buikspieren: Ook dit ebook zegt weer waar het op slaat, namelijk dat plaatselijk vet verliezen niet bestaat.(Nu kun je al een groot aantal diëten wegstrepen) Het ebook bevat een paar basis buikspieroefeningen en een opbouwend schema voor de eerste 6 weken. Ook behandeld het de creatie van de juiste mindset. Het ebook bevat alleen beschrijvingen en geen afbeeldingen of video’s van de oefeningen. Hoewel de oefeningen relatief eenvoudig zijn, kan dat voor sommige mensen een gemis zijn.
 2. Sensationeel snel, maar gezond afvallen: Dit is een ebook van een paar pagina’s waarin je een methode verteld wordt waarmee je snel afvalt. De methode is niet nieuw en heeft iets te maken met brood en koolhydraten. Meer zeggen we niet 😉
 3. 25 Gezonde, maar lekkere drankjes: Dit ebook is gericht op smoothies en bevat 25 smoothie recepten. Elk recept is bevat de ingrediënten en wat tips voor wanneer je de smoothie kunt nemen en wat er nou gezond is aan de combinatie van de ingrediënten.

Standaard staat bij aankoop de keuze voor een maandelijks lidmaatschap aan. Via dit lidmaatschap blijf je op de hoogte van tips en video’s. Elke maand krijg je een aantal video’s (rond de 8 tot 10) met tips over je voeding, je gewoontes die je moet afleren en andere tips die het volhouden van dit programma behoorlijk versterken.

Vet Verbrand Geheimen

Vet Verbrand Geheimen

Wat vinden klanten?
De reacties die we tegenkomen op het internet gaan over het algemeen vooral over de salespage. Deze lijken niet erg positief, maar vaak zijn dat alleen reacties van personen die niet verder dan de salespage komen ;). Als we echter verder spitten zijn de meeste gebruikers wel te spreken over het product zelf. Mensen vallen af van de methode. De bonussen daarentegen worden niet als waardevol bestempeld en er wordt vooral gewaarschuwd voor het lidmaatschap dat erachter zit. Dit kost €19,99 per maand en sommigen vinden dit teveel voor wat je ervoor terug krijgt. Voor rond de 10 video’s valt dit echter wel mee qua prijs en je kunt zelf kiezen of je het wil afnemen of niet, door een vinkje aan of uit te zetten bij je bestelling.

Wat is de prijs?
De prijs voor het hele pakket inclusief alle bonussen, dus het ebook Vet Verbrand Geheimen, Strakke Buikspieren, Sensationeel Snel Afvallen en 25 gezonde , maar lekkere drankjes is €47,-. Voor alles wat je krijgt en de kwaliteit van het hele pakket vinden wij dat een prima prijs. Ook de bonussen die erbij zitten zitten prima in elkaar. De maandelijkse video’s zijn misschien opgenomen met een iet wat matige microfoon, maar de inhoud is prima.

Eindoordeel
De salespage van Richard Ridder 😉 is naar onze mening iets aan de lange kant en je wordt verplicht om de hele video af te kijken. Dit kost je dus simpelweg 22 minuten van je leven en net als mijn tijd, ga ik ervan uit dat jouw tijd ook kostbaar is. Als je eenmaal het pakket kunt aanschaffen moet je er goed op berust zijn dat je leest wat je koopt (denk aan het maandabonnement), maar als je alles dan binnen hebt voor de €47,- heb je een mooi pakket te pakken. Het ebook veegt de vloer aan met alle crash diëten en laat je op een makkelijke manier zien hoe jij kleine maar effectieve wijzigingen in je dagelijks leven aan kunt brengen en ook je mindset kunt veranderen. In positieve zin althans. De bonussen die je erbij krijgt vallen in dezelfde denkwijze. Simpele aanpassingen die in makkelijke taal verklaard worden en je helpen je doel te bereiken. Voor ons krijg het product bijna 5 sterren. De lange salespage en het standaard aanvinken van het maandelijkse lidmaatschap (eerste maand gratis, daarna betalen per maand tot wederopzegging) vinden we iets te sneaky. Het ebook en de methode die beschreven staat is daarentegen is prima net als de waarde van het maandelijkse programma.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

 • Is Richard Ridder te vertrouwen?
 • Is Richard Ridder een fraudeur?
 • Is Vet Verbrand Geheimen het geld waard, of is het oplichting?
 • Wat zijn de ervaringen met Vet Verbrand Geheimen van Richard Ridder?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Vet Verbrand Geheimen van Richard Ridder? Laat dan een bericht achter!

 • Prijs
 • Materiaal
 • Kwaliteit
 • Support
Bezoekersscore 0 (0 reviews)

2 reacties op “Review: Vet Verbrand Geheimen (Richard Ridder)

 1. Kan iemand mij helpen met het emailadres van Richard de Ridder. Ik heb het ebook afslankbijbel gekocht en wil nu afmelden voor verdere mailing en betalingn. Ik kan alleen geen goed email adres vinden! ( al van alles geprobeert maar krijg alles terug!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending