Review: Digitaal TV Pakket (digitaaltvpakket.net)

Version:
1
Price:
€27,-

Reviewed by:
Rating:
1
On
Last modified:4 mei 2014

Summary:

Wij zijn niet echt te spreken over dit product. De verkoper geeft weliswaar niet letterlijk aan dat je live kan kijken, maar deze indruk wekt hij wel met zijn salespage. We kunnen geen naam vinden van de maker van dit product. Iets wat al wijst op duistere zaakjes. Ook zijn andere product (openoffice) vinden wij dubieus. Voor iemand die te lui is om afleveringen zelf op het internet te zoeken zou dit een goed product kunnen zijn, maar voor de mensen die live verwachten raden wij dit af. Je komt bedrogen uit en door het ontbreken van garantie kan je fluiten naar je geld.

Gemiddelde score
Prijs
Materiaal
Kwaliteit
Support

Digitaal televisie kijken via je PC. Is dat nou echt mogelijk, of niet? Er zijn genoeg producten te vinden die dit aanbieden. De prijs is vaak laag, 25 euro of minder en daarvoor krijg je toegang tot honderden zenders, films en televisie series. Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn. Allemaal het TV pakket opzeggen en nog maar éénmalig betalen voor je televisie. Wij vonden een product op PayPro die dit aanbood en hebben het onder de loep genomen.

De verkoper(s)
Van de verkoper kunnen we maar een klein spoor vinden. Alles lijkt anoniem geregistreerd te staan, maar we vinden wel een ander product dat hij verkoopt. OpenOffice. Het gratis open source programma wordt verkocht met de indruk dat het de Microsoft versie is en kost 15 euro. Dit pakket is uiteraard gratis te krijgen, maar er tuinen blijkbaar mensen in. Geld teruggarantie is hierbij niet van toepassing. We dachten dat dit te herleiden was naar een bedrijfje Educational Publishing in Roosendaal, maar dat blijkt niet waar te zijn.

Wat claimt de verkoper?

De verkoper claimt dat je met zijn software toegang krijgt tot meer dan 2500 tv zenders inclusief veel Nederlandse televisiezenders. Ook de en zenders zijn volgens de verkoper beschikbaar om via zijn software te bekijken op je PC. Het enige dat je nodig hebt is een internetaansluiting waarmee je de televisiezenders via het internet kan bekijken.

Wat krijg je?
Het pakket bestaat uit een stukje software waarmee je online televisiezenders kan bekijken. Je krijgt toegang tot een groot aantal zenders, meer dan 2500, welke ook de meeste Nederlandse zenders bevatten. Tevens krijg je toegang tot een Film database welke elke keer geupdate wordt en toegang tot volledige seizoenen van TV series. Ook de voetbalkanalen ontbreken niet. In het ledengedeelte, waar je na betaling toeegang toe krijgt, krijg je handige tips om bijvoorbeeld je laptop aan te sluiten op je televisie, zodat je echt televisie kan kijken.

Digitaal TV Pakket

Digitaal TV Pakket

In werkelijkheid krijg je toegang tot een groot aantal zenders die sommige uitzendingen online beschikbaar gesteld hebben. Denk bijvoorbeeld aan een uitzending gemist. Live televisie kijken zit hier dus niet bij. Alle programma’s, netjes gesorteerd op zender, kan je ook gratis via het internet bekijken,. Dit zijn echter niet de uitzendingen die op dit moment op TV zijn. Net als uitzending gemist zit hier een vertraging in voordat alles online verschijnt. De software blijkt regelmatig vast te lopen of niet te functioneren en aan de support wat betreft de softwarte schort nog het één en ander.

Wat vinden klanten?
Positieve verhalen zijn niet te vinden (zonder affiliate links uiteraard). De positieve verhalen die we tegenkomen zijn van mensen die het product promoten voor geld. Op het tros en radar forum vinden we klachten van gebruikers die zich behoorlijk voelen. Vooral, omdat deze verkoper geen geld terug garantie geeft.

Wat is de prijs?
De prijs van het totaal is €27,-. Dit is op het eerste gezicht niet veel voor bijna alle televisiezenders die je maar kan bedenken. Met een kabelabbo van UPC of Ziggo ben je maandelijks meer kwijt en de prijs voor digitaaltvpakket is éénmalig. Toch blijkt de prijs te hoog voor wat je ervoor krijgt, aangezien je geen live televisie kijkt maar naar gratis op het internet te vinden herhalingen. Je kan korting krijgen op het product (dan wordt het 17 euro), maar dat vinden wij zelfs nog teveel voor dit product.

Eindoordeel
Wij zijn niet echt te spreken over dit product. De verkoper geeft weliswaar niet letterlijk aan dat je live televisie kan kijken, maar deze indruk wekt hij wel met zijn salespage. We kunnen geen naam vinden van de maker van dit product. Iets wat al wijst op duistere zaakjes. Ook zijn andere product (openoffice) vinden wij dubieus. Voor iemand die te lui is om afleveringen zelf op het internet te zoeken zou dit een goed product kunnen zijn, maar voor de mensen die live televisie verwachten raden wij dit af. Je komt bedrogen uit en door het ontbreken van garantie kan je fluiten naar je geld.

Bang voor oplichting?
Geen angst meer met ons GRATIS E-BOOK "6 gouden tips om oplichting te voorkomen"
We hate spam just as much as you
Tags: , , , , , , , , ,

Tags: , , , , , , , , ,

14 reacties voor “Review: Digitaal TV Pakket (digitaaltvpakket.net)”

  1. Pientje 8 maart 2012 Op 23:52 #

    Ook sites zoals http://www.tvopjelaptop.nl is niet te vertrouwen! wel geld incasseren en je vervolgens een beschadigd programma laten downloaden..reageren op email ho maar…

    Vond je deze reactie nuttig? Ja   Nee

    • Nathan 9 maart 2012 Op 08:37 #

      Beste Pientje,

      Bedankt voor je reactie. Ik heb het vermoeden dat we binnenkort ook tvopjelaptop.nl eens aan een review moeten onderwerpen :)

      Vond je deze reactie nuttig? Ja   Nee

    • baltasar alcot 9 maart 2014 Op 15:57 #
      Prijs
      Materiaal
      Kwaliteit
      Support

      Natuurlijk is dit een scammer. De layout van z’n site is precies hetzelfde als alle andere scammers die iets aanbieden dat te mooi is om waar te zijn.
      Ook de gebruikerservaring onder aan zijn pagina van M.Luijks is fake.
      Zijn foto kwam ik ook tegen op een site waar een Roulette scam wordt aangeboden en daar heet ie Bob uit de VS.
      Mensen, gebruik google om te checken waar je werkelijk mee te maken hebt. Eigen schuld als je dat niet doet, dan is het gewoon je eigen stommiteit als je er in trapt.

      Vond je deze reactie nuttig? Ja   Nee

  2. Jef 31 mei 2012 Op 08:37 #

    Op de website staat wel degelijk dat je live tv kan kijken. Bij het digitale sportpakket staat namelijk. Gratis toegang tot het live bekijken van voetbalwedstrijden.

    Vond je deze reactie nuttig? Ja   Nee

    • Nathan 31 mei 2012 Op 09:00 #

      Het probleem is dat je hiervoor niet de wedstrijden krijgt die iedereen verwacht. Geen eredevisie of andere belangrijke wedstrijden helaas.

      Vond je deze reactie nuttig? Ja   Nee

  3. tibermont 13 augustus 2012 Op 13:48 #

    Dit is pure diefstal, ongelofelijk dat zoiets zomaar kan. Zou zwaar bestraft moeten worden…

    Vond je deze reactie nuttig? Ja   Nee

  4. AMM 19 december 2012 Op 18:28 #
    Prijs
    Materiaal
    Kwaliteit
    Support

    Het hele pakket is zo waardeloos als is. Het werkt niet en zal ook nooit werken. Heb mijn geld teruggevraagd via paypal, hopen dat het werkt.

    Vond je deze reactie nuttig? Ja   Nee

  5. Rob 17 februari 2013 Op 15:22 #

    Jullie hebben allemaal gelijk, ik heb op 21 januari de cd besteld, 17 euro betaald , en vanaf 2 februari zitten mailen kreeg zelfs een ticket nummer, ben nu 5 mailtjes verder , maar een reactie ho maar.

    Weer een goede les, en 17 euro armer.

    Oplichters zijn het

    Vond je deze reactie nuttig? Ja   Nee

  6. benny 3 april 2013 Op 23:59 #

    gewoon op jlc-software.com gratis het programma downloaden waar ze overal geld voor vragen want het is eigenlijk gewoon gratis of het programma digital tv on pc downloaden die werkt namelijk wel mvg b.jeschar

    Vond je deze reactie nuttig? Ja   Nee

    • Nathan 4 april 2013 Op 12:36 #

      Hallo Benny,

      Dit lijkt inderdaad een prima alternatief voor alle TV op je PC producten en het zal ons niets verbazen dat deze producten 100% overeen komen.

      Vond je deze reactie nuttig? Ja   Nee

  7. Theo 21 juli 2013 Op 06:49 #
    Prijs
    Materiaal
    Kwaliteit
    Support

    god man ik hou van deze website’s.
    stond op het punt het te kopen.
    gelukkig is google me beste vriend :P
    daarmee bedoel ik gebruik google voor ALLES!
    dankzij dat kwam ik hier terecht.
    ik heb all eens eerder op zoek geweest naar zulke website’s.
    en het lijkt erop dat the win8 app (die tevens gratis is)
    de enige ik tot nu toe heb kunnen vinden die echt live uit zend.

    voorbeeld: had me pc app aan staan op NLD1 met de klok in beeld.
    en het had een delay van 10sec. dus in fijte live.
    alleen is het probleem hiermee dat je maar een handvoll met uitzendingen hebt. en volgens mij kan je NLD 1 2 3 en de andere zenders ook online kan vinden (weet dit niet zeker, maar denk it, omdat het grattis zenders zijn)
    maar je kan zeggen wat je wil. het is wel grattis en het werkt.

    ik woon zelf afgelegen op een camping.
    dus wij hebben tv via de sataliet die vooraan staat.
    het probleem hier mee is dat ik niet alle zenders heb.

    denk aan geen TMV MTV enz.

    ik ben echt opzoek naar 1tje die wel werkt.
    ook all moet ik paar maand een paar euro’s betalen maakt me niet zo veel uit. maar tot nu toe kom ik alleen maar van de ene scammer naar de andere scammer.

    ik weet dat dit niet de plek is om het te vragen.
    maar weet iemand misschien 1tje die wel werkt?
    die tenminste TMV en MTV heeft.

    als je 1tje weet zou je me dan willen mailen op

    deboer3@live.nl

    email hoef je niet weg te halen.
    is niet prive, en word weinig gebruikt.
    sort van spamm email :P

    maar als je er 1 weet.
    en even de tijd neemt om me de website te mailen.

    bedank ik je van harten

    M.V.G. Theo.

    Vond je deze reactie nuttig? Ja   Nee

  8. coen 26 september 2013 Op 08:12 #
    Prijs
    Materiaal
    Kwaliteit Not Rated
    Support

    Heet tegenwoordig tvfiber.

    Vond je deze reactie nuttig? Ja   Nee

  9. John Doe 4 mei 2014 Op 11:16 #

    Kijk ook uit voor http://www.onlinefilmpakket.net dat op YouTube zogenaamd gereviewed wordt. Zijn verschillende figuren die geld proberen te incasseren voor Icefilms en 1Channel op XBMC. Via deze repositories kan iedereen echter gratis films en tv programma’s kijken via XBMC. Het enige dat je krijgt voor je geld is een handleiding in pdf vorm (zie ook artikel 2 van de algemene voorwaarden (maar die lezen de meeste mensen niet)) waarin staat dat er geen software maar uitsluitend een handleiding wordt verstuurd.

    Kortom goed lezen en gewoon Googelen om zelf XBMC met de juiste addons te installeren.

    Vond je deze reactie nuttig? Ja   Nee

  10. Marcel 28 augustus 2014 Op 11:24 #
    Prijs
    Materiaal
    Kwaliteit
    Support

    Hoi allemaal. Heel erg bedankt voor jullie posts. Ik stond op het punt om dit pakket aan te schaffen, maar vertrouwde het toch nog niet helemaal. Nu zie ik dat het pure oplichterij is. Helemaal geen satelliet-TV via je PC, maar gewoon een verzameling van youtubes e.d.
    Hebben jullie me mooi 27 euro’s bespaard.

    Vond je deze reactie nuttig? Ja   Nee

Laat een reactie achter

Klik op de sterren om een score aan dit product toe te kennen.
Prijs
Materiaal
Kwaliteit
Support

Ja ik wil graag op de hoogte blijven van nieuwe reviews