Review: Fit in 4 Minuten Video Coaching Programma (Katja Callens)

Fit worden voor de zomer? Dat wil iedereen wel, maar het liefst zonder er al teveel tijd in te steken. Hoe minder tijd hoe beter, want onze levens zijn al druk genoeg. Als jij er ook zo over denkt is er misschien wel een leuk product voor jou op Paypro verkrijgbaar. De naam hiervan is Fit in 4 minuten. Dat klinkt aantrekkelijk niet? Fit worden met 4 minuten per dag! We zien de kop van Tony Little al voorbij komen. Voor de jonge lezers onder ons. Bedenk je een gespierde god met een paardenstaart die op televisie verkondigt dat zijn product je met 4 minuten per dag een zelfde lichaam als hij kon krijgen. Hoe dan ook. Vandaag hebben we Fit in 4 minuten in onze review. Lees snel verder voor wat vermeak ;).

De verkoper(s)
De verkoper kennen we van een aantal producten die we al gereviewed hebben, zoals het Mentale Dieetplan, Het Dash Dieetplan en ook de Gezonde Ontbijt Bijbel. Het is de persoon die onder het pseudoniem Katja Callens gaat. De personen die je in de video’s ziet, zijn acteurs en met een nette voice over klinkt Katja steeds hetzelfde, maar ziet ze er steeds als iemand anders uit. In tegenstelling tot sommige andere producten van Katja Callens, zijn er op de salespage van Fit in 4 minuten geen contactgegevens of bedrijfsgegevens te vinden. Gelukkig kennen we het bedrijf, namelijk Sofcom uit Zaventem België. Het e-mailadres dat Katja gebruikt is een Gmail adres, maar dat zit verstopt achter een contactformulier. Helaas is net als in het verleden de transparantie van dit bedrijf ver te zoeken. Of dat ook wat zegt over de kwaliteit van het product? Daar gaan we snel achter komen.

Katja Callens?

Katja Callens?

Wat claimt de verkoper?
De verkoper, Katja Callens dus, claimt dat je met het Fit in 4 minuten trainingsprogramma geen sportschool, toestellen trainers of andere onzin nodig hebt en dat zelfs Olympische atleten en Hollywood sterren dit gebruiken. Dit maakt ons wel erg benieuwd wat er dan in die 4 minuten per dag moet zitten als zelfs Hollywood sterren en Olympische atleten er gebruik van maken.

Wat krijg je?
Als je toegang gekregen hebt tot het leden gedeelte van Fit in 4 minuten, dan krijg je eerst een verhaaltje te lezen over een Personal trainer die tijden lang de personal trainer van Katja was. Haar naam is Carolyn Rose en ze zou naar eigen zeggen fotomodellen getraind hebben. Als we een beetje research doen, komen we echter niets van haar tegen op internet. Verdacht. Vervolgens kom je terecht in een grote salespitch van de andere producten van Katja, zoals het Mentale Dieetplan.
In deze eerste welkomstpagina staat ook het principe uitgelegd van het Fit in 4 minuten programma. Dat is redelijk eenvoudig. het gaat om High Intensity Interval Training (HIIT). In 4 minuten doe je een paar korte intensieve oefeningen waarmee je je verbranding verhoogt. Het principe is bewezen en werkt en wordt ook daadwerkelijk gebruikt door Atleten en Hollywoodsterren, maar dan niet zoals het Fit in 4 minuten plan. De echte HIIT is vele malen hoger van intensiviteit en bestaat niet uit 3 matige oefeningen per dag in 4 minuten. Deze bestaat meer uit een training in de vorm van kettlebell training, of zelfs de Insanity training (welke bijna een uur duurt!).

Vrolijke instructrice

Vrolijke instructrice

Er zijn in totaal 20 video’s goed voor 20 dagen. De video’s zijn in het Engels (wij hebben het idee dat dit een PLR product geweest is dat geript is en dat de naam Caroline er bij verzonnen is om de Engelse taal van de video’s te verantwoorden). De oefeningen zijn prima voor beginners, de zogenaamde bankhangers die nooit bewegen. Daarom ervaren ze bij het doen van de oefeningen ook spierpijn. (je krijgt altijd spierpijn als je spieren die je nooit gebruikt aanspreekt). De intensiteit van de oefeningen is echter dermate laag, dat wij ons afvragen of deze daadwerkelijk wel onder HIIT vallen. In onze ogen heb je meer aan de oefeningen van Nederland in beweging (daar zijn de instructeurs ook wat enthousiaster en zorgen voor meet motivatie). Je ontvangt 10 video’s waarmee je dus 10 dagen korte lichte oefeningen doet. Vervolgens blijft het stil wat dit programma betreft. Je ontvangt uiteraard wel een aantal e-mails om andere producten aan te kopen van Katja Callens, maar deze strategie zijn we wel gewend.
Er zijn een paar bonus receptenboeken die je gratis bij dit product krijgt, namelijk 80 Kiprecepten, 60 voedzame maaltijden en 20 zoete recepten. Dit zijn dezelfde boeken als het De Gezonde OntbijtBijbel, maar nu onder een andere naam.

Wat vinden klanten?
We zien in de reacties van klanten in het leden gedeelte dat veel klanten verward zijn na de laatste video. Het is onduidelijk wat er vervolgens moet gebeuren en enige ondersteuning voor het verdere traject mist volledig. Dit zorgt voor wat ontevredenheid die in onze ogen terecht is. We kunnen verder geen reviews online vinden. Het lijkt erop dat we de eerste zijn.

Wat is de prijs?
De prijs voor het geheel is €37,- euro. In onze ogen is dat veel teveel voor 10 video’s van matige kwaliteit, zonder enige verdere begeleiding. Het lijkt er op dat dit product een simpele entree moet zijn voor het upsellen van de andere producten van Katja Callens. De ervaring leert dat de producten van Jesse van der Velde (waarover wij ook niet altijd enthousiast zijn) beter in elkaar zitten en ook beter onderbouwd zijn.

Fit in 4 minuten programma

Fit in 4 minuten programma

Eindoordeel
We kunnen niet anders dan ontevreden zijn als we €37 euro geïnvesteerd hebben in Fit in 4 minuten van Katja Callens. De methode is slecht uitgevoerd en is niet effectief voor de vetverbranding. In deze 4 minuten met milde tot geen intensiviteit per dag spreek je weliswaar spieren aan die je normaal niet aanspreekt, maar ze gaan er niet voor zorgen dat je je droomfiguur behaald. Daar is meer voor nodig. Wil je echt wat aan je figuur veranderen, dan raden wij je aan om verder te kijken naar andere producten die beter onderbouwd zijn en waar een duidelijke visie achter zit. Fit in 4 minuten lijkt een snelle manier voor de maker om geld te verdienen, in plaats van jou te helpen aan je droomfiguur.

We hopen dat deze review je het antwoord gaf op de volgende vragen:

    • Is Katja Callens te vertrouwen?
    • Is Katja Callens een fraudeur?
    • Is het Fit in 4 Minuten Video Coaching Programma het geld waard, of is het oplichting?
    • Wat zijn de ervaringen met Fit in 4 Minuten Video Coaching Programma van Katja Callens?

Heb je zelf ervaring met of vragen over Fit in 4 Minuten Video Coaching Programma van Katja Callens? Laat dan een bericht achter!

  • Prijs
  • Materiaal
  • Kwaliteit
  • Support
Bezoekersscore 4.56 (9 reviews)

15 reacties op “Review: Fit in 4 Minuten Video Coaching Programma (Katja Callens)

  1. KLACHT

    De video’s werkten niet. Dit heb ik meteen laten weten, als antwoord kreeg ik dat ik een andere browser moest proberen. Helaas, dat werkte ook niet. Ook dat heb ik meteen laten weten. Kortom, wat ik heb niet heb gekregen, zijn video’s of coaching. Wat ik wel heb gekregen, is een heleboel gedoe.

    Nu wil men 36 euro van mijn rekening afschrijven voor coaching. Die ik dus NIET heb gekregen, want ik heb HELEMAAL NIETS gekregen.

    Als antwoord op mijn mail hierover: ik had binnen 2 weken moeten reageren. Welnu, dat heb ik gedaan.

    PAS OP, het enige wat je wél krijgt is een bak ellende.

    • Ik sluit me hierbij aan. Eerst wordt er 1 euro afgeschreven. Wachtwoord dat retour komt werkt niet. Vragen worden niet beantwoord.
      Daarna spontaan 36 euro via een automatische incasso die ik nooit getekend heb. De zaak direct terug laten boeken en de incasso geblokkeerd.

      Did you find this review helpful? Yes No

      • Alle info staat zeer duidelijk vermeld op de website

        Hallo Ton,

        Jammer te horen dat je zo reageert want alle informatie over het proefpakket staat zeer duidelijk vermeld op de pagina.
        Via deze screenshots kan je dit nog even nalezen :
        screenshot 1: https://www.dropbox.com/s/9il8xnpwyydo7rp/Screenshot%202017-08-20%2021.05.31.jpg?dl=0

        screenshot 2: https://www.dropbox.com/s/kzsztupct8vchzg/Screenshot%202017-08-20%2021.08.58.jpg?dl=0

        Veel duidelijker kan toch niet volgens mij en bovendien staat het ook nog eens in de alg. vorrwaarden en geef je bij betaling van het proefaanbod hier uiteraard je toestemming voor. ik kan immers geen geld van je ontvangen zonder dat jij hier vooraf toestemming voor gegeven hebt.
        Het genereren van het paswoord werkt ook normaal, en wanneer hier, in een uitzonderlijk geval eens iets misloopt wordt dit steeds binnen de 24 uur opgelost.

        En,… ook hier weer, op GEEN ENKELE manier een aankoop bewijs op jouw naam, noch enige mail terug te vinden.
        Ook hier een screenshot van : https://www.dropbox.com/s/ecjrlhq6h0821lj/Screenshot%202017-08-20%2021.14.11.jpg?dl=0

        En let op, dit verbaast me niet op dergelijke ‘review sites’. Meestal zijn de negatieve comments immers van conculegas die zich met dergelijke trieste praktijken willen bezighouden in de hoop wat meer van hun product of dienst te verkopen. (Tip: er zijn betere marketingstrategieën…)

        Tot slot voor de eigenaars van deze blog:

        Jullie verkondigen steeds met veel toeters en bellen dat Katja Callens een pseudoniem is, en dat is het ook. en de meeste van mijn nieuwsbrieflezers weten dit ook. Ik ben gesteld op mijn privacy en dat is online de enige manier wanneer je een grote community beheert.
        Verder is er op deze blog ook nergens maar enige informatie te bespeuren over wie jullie eigenlijk zijn. (Typisch voor dergelijke ‘affiliate review sites’)

        en het zou leuk zijn indien jullie reviews minimaal de juiste informatie bevatten maar hiervoor dien je het product wel eerst aan te schaffen of me gewoon mailen zodat ik jullie een login kan kado geven.
        Dat is hier duidelijk niet gebeurd want het programma bevat geen 10 video’s maar wel deglijke TWINTIG video’s + een superkrachtige Yoga buikspieren video van meer dan een uur.

        De 160 recepten zijn niet van de Gezonde Ontbijtbijbel. Dit zijn de recepten uit de Recepten Bonus Collectie die dagelijks verkocht wordt voor €37.

        Van jullie ‘verwarring aan het einde van de video reeks kan ik ook niet veel merken. Hier enkele screenshots van authentieke FB comments bij video 20 :
        screenshot 1 : https://www.dropbox.com/s/koxoy5hx1fgh7lo/Screenshot%202017-08-20%2021.38.36.jpg?dl=0
        screenshot 2 : https://www.dropbox.com/s/3im74yhbh2b0z3z/Screenshot%202017-08-20%2021.40.31.jpg?dl=0

        Zoals je uit de screenshots kan lezen zijn de meeste comments zeer lovend en kijken de deelnemers er naar uit om van voor af aan opnieuw te beginnen zoals ook aangegeven wordt. De 20 video’s behandelen immers alle belangrijke spiergroepen.
        Enfin, kwestie dat de lezers hier toch correct geïnformeerd worden.

        Tot slot, waarom hebben jullie zaken welk bedrijf er achter onze producten zit? En wat is daar verdacht aan. Jullie vermelden een Sofcom, en dat bedrijf heeft nooit iets met onze producten gemeen gehad tenzij dat het een affiliate was in het verleden. Maar ik snap de hele ‘verdachtmakerij’ niet goed.

        Temeer daar jullie zelf in het grootste geheim onvindbaar zijn. toch verdacht voor een ‘review site’ die ‘objectieve feedback zou dienen te geven. Niet dus, helaas, want, ook al zijn ze zeldzaam, er bestaan weldegelijke authentieke reviewsites en die houden zich niet bezig met zaken die totaal niets te maken hebben met de kwaliteit van het product.

        F4M heeft ondertussen meer dan 4,000 tevreden deelnemers en zoals mensen op de fanpagina kunnen lezen zijn de talrijke comments daar zeer lovend over F4M. en terecht , want het is een top programma om in amper 4 minuten tijd te werken aan je conditie en spieren.

        En dit is de enige bedoeling van het programma.

        ik zou het dus appreciëren indien jullie de incorrecte informatie kunnen aanpassen of verwijderen en jullie verder concentreren op het objectief beoordelen van onze producten, hetgeen blijkbaar moeilijk lijkt ondanks dat we de grootste gezondheidscommunity in Nederland en Vlaanderen zijn.
        En wees gerust, er is verder met geen enkel van onze producten iets verdacht, ook niet het gebruik van een pseudoniem, tenzij je ‘Stephen King’ een verdacht auteur zou vinden.

        hetgeen ik wel een beetje verdacht vind, is dat van de twee comments hierboven van zogenaamde klanten, ik geen enkel aankoopbewijs kan terugvinden, noch enige mail. Maar zo verdacht is dit ook weer niet, omdat er nu eenmaal concullega’s zijn die geen betere strategieën kennen.

        Bedankt alvast voor de aanpassingen en het toelaten van deze authentieke comment zodat ik jullie kan helpen om jullie lezers correct te informeren.

        Vriendelijke groetjes, Katja Callens

        Did you find this review helpful? Yes No

        • Beste “Katja”,

          Bedankt voor je lange epos en de tijd die je neemt in het reageren op de klachten van klanten (wel of niet te vinden) die blijkbaar bij jou niet snel genoeg gehoor kregen. De reviews die we maken zijn gebaseerd op de echte producten die wij via verschillende wegen verkrijgen. We gaan niet uit de doeken doen hoe dat bij de producten van jou gegaan is. Deze review is onderhand al een jaar oud en op het moment van schrijven waren er niet meer video’s dan 10. Een half product verkopen lijkt ons ook niet behoorlijk OK. “Hier meneer, hier heeft u een koelkast, maar het snoer om aan te sluiten komt een half jaar later wel.” Zo weerkt het niet beste “Katja”.
          Wat betreft de transparantie en het gebruik van een pseudoniem. Daar is nou eenmaal ons puntensysteem op gebaseerd. Als je een product hebt dat echt goed is, hoef je je nergens voor te verbergen. (er zijn legio voorbeelden te noemen van productmakers die wel achter hun product staan) Laat staan een bedrijfsadres in het Oostblok te hebben. Ook met de informatie waarop wij onze review baseren willen we onderscheidend zijn en daar is niet iedereen het altijd mee eens. Zo is het leven.
          Zelf opereren we via onze eigen naam. De bedrijfsnaam staat netjes onderin de pagina en deze is bij de KVK na te kijken. Ik zal je nog sterker vertellen dat deze reactie ook naast mijn eigen naam en zelfs mijn eigen foto staat. Transparantie is juist iets waar je klanten tegenwoordig behoefte aan hebben is onze mening.

          • Hallo “Nathan”,

            Dank je voor je reactie en uitleg. Dat apprecieer ik.
            Dat jij bij het testen van F4M slechts 10 video’s te zien kreeg, is waarschijnlijk omwille van het feit dat er iedere dag een nieuwe video bijkomt, tot en met dag 20 en vervolgens op dag 21 de Yoga Buikspieren video. Iets anders kan ik me niet voorstellen want het programma heeft van bij de start 20 video’s gehad + de bonus Yoga buikspieren video.
            Het zou leuk zijn indien je dit toch even in je review zou kunnen aanpassen zodat deze ook effectief up to date is hé.
            Betreffende pseudoniemen zullen we het misschien wel nooit eens raken maar wij doen dit niet om ‘iets te verbergen’. Wij zijn immers al meer dan 8 jaar zeer zichtbaar en actief met top-producten waar wij en onze klanten 100% achterstaan. Daar is dus verder niets verdachts aan.
            Wij zijn gewoon gesteld op onze privacy en wensen ons privé leven af te schermen van onze business.
            Tot slot ‘het Oostblok’?, voor zover ik weet is ons bedrijf, net zoals elk Nederlands of Belgisch bedrijf gewoon lid van de Europese Unie hoor, dus ook hier begrijp ik niet wat dit te maken heeft met de kwaliteit van een product. Wij hebben verder nog in 7 andere landen bedrijven, maar dit doet verder toch allemaal niet terzake aan de kwaliteit van een product?
            Misschien zou het handiger zijn indien we gewoon even contact nemen om deze dingen door te nemen en op te lossen. Ik denk dat iedereen hier bij gebaat zou zijn, en op de eerste plaats jullie bezoekers die een objectief oordeel zoeken van een product voor de Nederlandstalige markt, ongeacht of het nu uit Nederland komt of Tokio, toch.
            Vriendelijke groetjes,
            Katja Callens

    • Alles zou prima moeten werken

      Hallo Marjolein,

      De videos van F4M werken prima en we hebben duizenden tevreden leden die er dagelijks gebruik van maken.
      Helaas kan ik noch de mailtjes van je terugvinden, en ook vind ik geen aankoopbewijs terug onder je naam???
      Mocht er een probleem zijn, dan kan je me steeds mailen en ik beantwoord mijn mails dagelijks. Dus mocht er iets misgegaan zijn verontschuldig ik me natuurlijk voor het ongemak maar ik kan helaas noch een aankoopbewijs van je terugvinden, noch de mails waar je het hieroven over hebt.
      Vriendelijke groeten, Katja

      Did you find this review helpful? Yes No

  2. 36 €+ boet van 40 € erbovenop via incassobureau

    Had de 36 € niet betaald en laten blokkeren. Het was 1€ en er werd niet bij vermeld dat er automatisch een 36€ ging afgehaald worden via domiciliering. Had ook geen e-mail adres of bedrijfsadres tot wie ik mij kon richten. Met als gevolg een dikke boete via een incasso bedrijf cib. Bandieten. Hoop dat ik er nu vanaf ben want anders .

    • Beste Frieda,

      Wanneer kreeg jij de boete. ik heb ook de 36 euro laten storneren en heb gemaild met klachten dat ik hier niet voor aangemeld ben.

      Ik heb geen enkele inlog code ontvangen en nooit gebruik gemaakt want na die een euro was al duidelijk dat dit alleen werkt bij bank hangers.

    • Alle info staat zeer duidelijk vermeld op de website

      Hallo Frieda en Ingrid,

      Kijk aub naar mijn comment en screenshots hierboven ivm de duidelijke uitleg op de pagina.
      En verder is er geen enkel probleem wanneer je mij tijdig verwittigt wordt het steeds zonder verdere vragen geannuleerd. Is het later dan kan ik er zelf ook niets meer aan doen omdat dit, logischerwijze via een dienst gaat waar ik verder niets mee te maken heb, en ook geen boetes van in of zo.
      Met een simpel mailtje lossen wij steeds alles zo snel mogelijk op.
      Vriendellijke groetjes, Katja

      Did you find this review helpful? Yes No

  3. ik vind Fitin4minuten een geweldig programma.
    Doe het nu een 8 tal maanden en de resultaten zijn prima. Voel me veel energieker en fitter als vroeger.
    Ik deed het niet eens om af te slanken maar ben toch 4kg extra vet kwijt.
    Verder begrijp ik de opmerkingen hierboven niet goed.
    Katja is steeds makkelijk te bereiken want ik had eerst ook een probleempje om in te loggen via mijn tablet maar dat is snel opgelost.
    Groetjes,
    Rita Blokken

    Did you find this review helpful? Yes No

    • Dank je wel Rita

      Hallo Rita,

      Dank je voor je leuke comment hier.
      Jouw gegevens kan ik idd goed terugvinden en ik zie ook in het membership gedeelte dat je, na het kleine inlog euvel ondertussen goed bezig bent.
      Prima. geniet verder van jouw dagelijkse 4 minuttjes.
      groetjes,
      Katja

      Did you find this review helpful? Yes No

  4. Ik heb betaald gisteravond voor het video coaching programma, alle stappen vooraf doorlopen, gegevens ingevuld, etcetera, maar voor mij nu niet duidelijk hoe ik op de ledenpagina moet komen en waar ik kan inloggen. Ik ging er vanuit dat dit gemakkelijk zou gaan vanuit de website, maar er is/lijkt nergens een mogelijkheid! Beetje zonde van m’n centen zo! Heeft iemand een goede tip? Bij voorbaat dank!

    • Gewoon een mailtje sturen

      Beste Len,

      jammer te horen van het ongemak.
      Met een simpel mailtje is dit zo opgelost natuurlijk in het geval dat het hier om een echte comment gaat en niet zoals enkele hierboven. Kan dit helaas in jouw geval niet nakijken.
      dus ipv van op dergelijke sites je tijd te verspillen, kan je me beter een mailtje sturen en is alles binnen max. 24u opgelost.
      ik val in herhaling vrees ik 😉
      Vriendelijke groetjes, Katja

      Did you find this review helpful? Yes No

  5. Fit in 4 Minuen werkt fantastisch

    Hallo,
    Ook ik had gebruik gemaakt van het 1 euro aanbod en dit is netjes verlopen. Paswoord was aanvankelijk een probleem maar werd door Katja direct opgelost. Gewoon een mailtje sturen en binnen de dag antwoord. de andere leden zijn ook heel tof en de comments onder iedere workout liegen er niet om.
    kost me amper tijd en mijn fysiek is er enorm op vooruit gegaan. ben dus heel tevreden dat ik dit programma ontdekt heb en de review hierboven lijkt me niet correct want we zijn een zeer leuk clubje.

    Did you find this review helpful? Yes No

    • Dank je wel Lea

      Hallo Lea,

      Dank je voor je leuke comment hier.
      ‘Eigenaardig genoeg’ kan ik jouw klantengegevens zonder enig probleem terugvinden. 😉
      geniet van de workouts en laat me per mail maar horen wanneer ik je verder ergens bij kan helpen.
      vriendelijke groetjes, Katja

      Did you find this review helpful? Yes No

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sending